Acompanyament

L’Acompanyament és el recull de sortides amb diferent durada que tenen com a objectiu atansar-te a l’entorn proper per conèixer tant el territori i la gent com els racons que esperen ser coneguts per a deixar-hi petjades efímeres de records perennes.

Els itineraris permeten gaudir dels espais naturals farcits d’història i plens de vida en les seves diverses fesomies. Una mateixa realitat vista des de la perspectiva evolutiva de la terra. Així doncs les rutes dissenyades acuradament ofereixen l’oportunitat de descobrir els termes en un canvi constant: les pinzellades de la tardor, la fermesa de l’hivern, les flaires de la primavera i els productes de l’estiu.

El nostre escenari és el Camp de Tarragona (Alt Camp, Baix Camp, Conca de Barberà, Priorat, Tarragonès) i el Baix Penedès, un indret atapeït de muntanyes solitàries i feréstegues, de termes vius i de camins i corriols força desconeguts que permeten adaptar els recorreguts a les necessitats i interessos de les persones.

Passejades familiars cercant barraques de pedra seca, sortides entre conreus de secà, caminades arran de riu o mar, rutes entre pobles, tombs per ermites i barrancs, itineraris pels castells del Gaià, recorreguts amb algun grau o pas tècnic … Això sí, sempre acabem amb un tast dels productes locals elaborats per la gent que aposta pel territori perquè ens ofereixen l’essència de la terra en primera persona.

Estigues al tanto del calendari, t’esperem a la propera sortida!!!

 

 

 

Vols rebre les novetats del mes? Subscriu-te aquí.