Entitats

El patrimoni natural, social i cultural dels municipis és la font d’inspiració per a detectar els buits existents en el territori que volem omplir de contingut. Disseny de rutes pel terme, material per a la web, esdeveniments “a la carta” per a festes i diades, sortides per a col·lectius específics (associació de dones, grups de joven i/o gent gran…), articles periodístics, mapes senderistes adaptats a diferents zones, tríptics i guies monogràfiques de l’àmbit local, temporització de recorreguts en el calendari…

Si vols dinamitzar el municipi, motivar als habitants i captar futurs visitants contacta amb Meskamins, et mostrarem tot un reguitzell de noves mirades per potenciar les fesomies del terme des de tots els angles.

Els ajuntaments de l’Albiol i El Pont d’Armentera ja han confiat en nosaltres. Per al municipi del Baix Camp vam dissenyar i acompanyar la ruta a peu, apta per a tots els públics, de la festa Major 2017 i la de 2018  mentre que a l’Alt Camp vam realitzar el disseny de rutes i creació del contingut per a la web del consistori del Pont, terme pel qual vam encetar la col·laboració amb l’Editorial Piolet, encarregada del treball cartogràfic.

pont darmentera   353_20150610102928